Results 1 to 3 of 3

Thread: E-5 cable remotes stopped working

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North East England
    Posts
    88
    Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    8 Posts
    Likes: 8
    Liked 0 Times in 0 Posts

    E-5 cable remotes stopped working

    Hi,

    I have been using for a long time generic cable release/intervalometers. They have always worked fine, but mine stopped working. I bought another and that doesn't seem to work either. Testing the outputs with a continuity meter suggests that the triggers are working okay.

    The pins inside the socket on the camera body look okay. The camera otherwise functions well. I can still shoot tethered to my PC using USB .

    I have contacted Luton Cameras for a repair quote, but is there something, a setting somewhere, I am missing??

    Thanks,

    Ivor
    Web: www.ivorphotography.co.uk

    Olympus E-M5ii, E-5

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Newcastle Co. Down
    Posts
    136
    Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    20 Posts
    Likes: 0
    Liked 16 Times in 14 Posts

    Re: E-5 cable remotes stopped working

    I found if this happened to switch off unplug switch on replug select something different then reselect remote and all was well, give it a go.
    Ed.

    The early bird gets the worm , but the second mouse gets the cheese!

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North East England
    Posts
    88
    Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    8 Posts
    Likes: 8
    Liked 0 Times in 0 Posts

    Re: E-5 cable remotes stopped working

    Thanks both. I'll give those a go.
    Web: www.ivorphotography.co.uk

    Olympus E-M5ii, E-5

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •